Over ons

Over Ons

Rij weg met je rijbewijs!

Je rijbewijs halen is een grote stap in je leven. Je moet goed voorbereid zijn, maar je moet ook plezier hebben. Daarom vinden wij van Realway Rijopleidingen dat leren autorijden betaalbaar en plezierig moet zijn.

Bij Realway zijn we er om u te helpen dat te bereiken. Onze instructeurs zijn ervaren, meelevend en toegewijd om je te helpen leren. Wij zijn gericht op kwaliteit en we weten dat je geen kwaliteit kunt krijgen zonder een persoonlijke benadering. Daarom zorgen wij ervoor dat onze lessen voldoen aan uw behoeften en dat u zich comfortabel en vol vertrouwen voelt tijdens uw tijd bij ons.

Wij zijn een bedrijf dat is opgericht in 2012 en wij geven rijlessen in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Maasdijk. Wij staan voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Daarnaast vinden wij dat het halen van je rijbewijs betaalbaar moet zijn. Het is haalbaar en dat laten wij zien.

Je krijgt les van een jonge en ervaren instructeur die op een leuke manier lesgeeft en een prettige sfeer creëert zodat je met vertrouwen achter het stuur kunt plaatsnemen. Je wordt optimaal voorbereid op het praktijkexamen.

Onze flexibiliteit houdt in dat je zelf bepaalt wanneer je wilt leren – wij halen je op met de auto en brengen je weer weg waar jij wilt!

Rijbewijs halen? Neem contact op

+31 6 147 097 00 or info@realway.nl

Diensten

Comfortabel, veilig en betaalbaar leren rijden

Starten met auto rijlessen doe je met realway
Realway Rij-opleidingen

Een ervaren rijschool voor uw rijlessen

Realway Rijopleidingen is een rijschool die staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak - ook als het gaat om de prijsstelling. Leg de lat hoog en boek vandaag nog een rijles bij ons!

Je rijbewijs halen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Waarom Realway Rij-opleidingen?

Jaren ervaring

Wij hebben al meer dan 10+ jaar ervaring in ons sector.

Ervaren rij-instructeur

Onze ervaren rij-instructeurs zorgen dat rijlessen leuk zijn.

Flexibele lessen

Wij bieden flexibele lessen, geen extra kosten voor weekenden en avonden.